Adăpostul public pentru câinii fără stăpân a intrat în reparații capitale

223

Articole recomandate



Cum iarna bate la ușă, echipele Primăriei Constanța, ale Confort Urban, ale RAJA și ale operatorului de salubrizare, sub coordonarea viceprimarului Ionuț Rusu, s-au mobilizat, pentru ca animalelele aflate în adăpost să beneficieze de condiții decente, să nu sufere de frig și să fie protejate de vânt și zăpadă.


Se repară acoperișurile, țarcurile și gardurile exterioare. În fiecare cușcă se pun europaleți care sunt căptușiți cu paie și țarcurile sunt izolate pentru a proteja animalele. Toate rigolele și gurile de scurgere au fost decolmatate, iar spațiul verde din incinta adăpostului a fost igienizat. Iubitorii de animale au asigurat peste 150 de baloți de paie si europaleți, materiale necesare pentru ca animalele din adăpost să fie ferite de gerul iernii. 


Trebuie să încercăm cu toții să fim mai buni cu aceste animale oropsite și să nu le răpim dreptul la viață. Intrați pe site-ul primăriei Constanța http://www.primaria-constanta.ro/sgc/adoptii-si-revendicari/caini-disponibili-pentru-adoptie sau pe pagina de Facebook a municipalității, campania „Adoptă un cățel!”, alegeți-vă un câine și oferiți-i o șansă. De o viață mai bună va beneficia și cățelul adoptat astăzi de viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu. 


Dacă nu puteți sa adoptați, ajutați-ne trimițând mâncare. Produsele trebuie să fie ambalate, sigilate, să se afle în termen de garanție și să poarte marca C.E. Suntem serioși și ne ținem de treabă, dar avem nevoie și de sprijinul dvs. pentru a schimba în bine cât mai repede viața acestor suflete nevinovate!  


Facem un apel către iubitorii de animale, ONG-uri dedicate, constănțeni să se implice activ, să găsim împreună cele mai bune soluții pentru aceste suflete chinuite. Trimiteți propunerile dvs pe adresa de mail:  [email protected] 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8227 secunde