Acțiuni de igienizare și salubrizare, pentru un oraș mai curat

Joi, 12 Septembrie 2019
126
Continuă acțiunile de igienizare, deratizare și dezinfecție a platformelor supraterane, realizate de Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul de Igienă Publică și societatea de salubrizare a orașului. 


Echipele de lucrători au acționat, ieri, în zona peninsulară a Constanței și vor continua în toate cartierele orașului. Totodată, angajații societății de salubrizare au igienizat zona Tomis III, faleza Cazino, stațiunea Mamaia,  scările de acces spre plaja Modern. 


În paralel, muncitorii societăților care întrețin spațiile verzi din municipiul Constanța au cosit iarba, au greblat și au strâns resturile vegetale din cartierul Tomis Nord, bulevardul Mamaia (între străzile Ion Rațiu și I.G. Duca), șoseaua Mangaliei (zona Abator), bulevardul Tomis (între străzile Poporului și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța). 
Acțiunile vor continua, astăzi, în cartier Tomis I, pe bulevardul Tomis, între Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și bulevardul Ferdinand, și în parcul Dragoslavele. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.204 secunde