Acțiuni de dezinsecție, la noapte, în mai multe zone din Constanța

Marţi, 14 Iulie 2020
211


Autoritățile locale din Constanța acționează zilnic pentru asigurarea dezinsecției. Pentru a spori eficiența, dar și pentru a crea un disconfort cât mai mic constănțenilor, în fiecare seară, mai multe echipe dotate cu echipamente speciale stropesc parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri pentru a menține un nivel scăzut al densității insectelor, precum și pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.


Astă seară se va acționa în cartierele: Abator, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Viile Noi, CET, Palas și Medeea. O atenție sporită se acordă în același timp și platformelor de deșeuri care sunt dezinfectate și igienizate.


Pentru evitarea contactului cu insecticidele, apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare, trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase).


"Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activitățile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei precum și ori de câte ori este necesar -  conform H.C.L.M. Constanța nr. 184/2013 art. 3, alin. 3", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3521 secunde