Acțiuni de dezinsecție, în mai multe zone ale Constanței

219
Acțiuni de dezinsecție, în mai multe zone ale Constanței - dezinsectia-1587567783.jpg

Articole de la același autor

Serviciul de Igienă Publică din cadrul Primăriei Constanța continuă, în această perioadă, acțiunile de dezinsecție în spațiile verzi dintre blocuri și, totodată, dezinfecția platformelor de deșeuri.

Ieri, echipele de lucrători au acționat în zonele ICIL, Dacia, Tomis I, Tomis II și Tomis III. Substanțele cu care se stropește spațiul verde au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum și de a elimina riscul de transmitere a unor boli.

Având în vedere că sunt vizate spațiile verzi, apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța, precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsuri de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

De asemenea, trebuie aplicate măsuri suplimentare, precum cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc (paznici, personal de la salubrizare, stații de pompare ape etc.), aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4627 secunde