Acțiune caritabilă la Exclusiv Auto Constanța, de 1 iunie

603

Articole de la același autor

Exclusiv Auto Constanța, în parteneriat cu Asociația Oncologic ROM, a oferit, ieri, 1 iunie, pachete cu dulciuri și alimente pentru 40 de copii. Unii dintre micuți sunt diagnosticați cu cancer, alții sunt cazuri sociale sau aparțin unor familii nevoiașe din județul Constanța. 


Acțiunea de caritate nu este ceva nou pentru cei de la Exclusiv, astfel de activități fiind deja o tradiție. 


"Ne-am propus ca aceste acțiuni caritabile să fie o parte integrantă a politicii companiei și ne vom ține de cuvânt. Mergem în continuare pe acest drum de ajutorare a celor mai puțin norocoși", a declarat Marian Florea, acționar Exclusiv Auto. 


Președintele Asociației Oncologic ROM, Corina Alexandru, și-a manifestat grati-tudinea declarând: "Mulțumim din suflet echipei Exclusiv Auto, conducerii și tuturor celor care ne ajută în aceste proiecte. Simt că mă pot baza oricând pe ajutorul prompt al celor de la Exclusiv Auto și am încredere că vom face multe proiecte împreună". 


Reprezentanții companiei au dorit să transmită și un mesaj de apreciere pentru cei care le-au fost alături de-a lungul timpului: "Exclusiv Auto mulțumește clienților și partenerilor care ne-au fost alături în cei 8 ani de activitate și care ne-au determinat să ne autodepășim și să fim mereu la înălțimea așteptărilor lor".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6069 secunde