Achiziţii şi buget transparent la compania de transport CT Bus

Vineri, 25 Septembrie 2020
179
Compania de transport public CT BUS a implementat un sistem de ultimă generație care permite gestionarea eficientă și în mod transparent a resurselor companiei, implicit a banilor publici.

„Sistemul SAP S/4 HANA va fi utilizat pentru optimizarea proceselor de funcționare în mai multe departamente: contabilitate, vânzări, aprovizionare, exploatare și întreținere parc auto, resurse umane și salarizare”, explică directorul Bogdan Niţă.

Potrivit acestuia, aplicația ERP S/4 HANA va avea ca rezultat reduceri semnificative ale costurilor, evidențe detaliate ale datelor și noi capabilități de analiză și sinteză a informațiilor, în așa fel încât întreaga activitate a companiei de transport să fie eficientizată, iar procesul de raportare să se îmbunătățească semnificativ.

„Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, CT BUS reușește cu brio să țină pasul cu ritmul tot mai accelerat al tehnologiei. Cu ajutorul acestui nou sistem implementat, CT BUS va putea să își mențină angajamentul față de cetățeni și să ofere în continuare cele mai bune servicii pasagerilor. Sisteme asemănătoare de gestionare a resurselor sunt folosite cu succes de companiile de transport public din Berlin, Viena, Londra și Bruxelles”, mai spune directorul CT Bus.

Sistemul ERP (enterprise resource planning – planificarea resurselor companiei) propus de SAP România folosește tehnologii smart pentru a transforma procesele de maximă importanță și pentru a oferi adaptabilitate crescută față de orice schimbare.Pagina a fost generata in 0.5465 secunde