Accesul în Gravity Park din Constanța se face doar pe bază de programări

Luni, 07 Septembrie 2020
227
Gravity Park, cel mai mare complex în aer liber din România dedicat sporturilor extreme, și-a deschis porțile, astfel că toți iubitorii de adrenalină au liber la distracție și se pot antrena în voie.

Din cauza numărului mare de solicitări care se înregistrează zilnic, reprezentanții Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța precizează că programările pentru accesul în incinta Gravity Park se fac cu cel puțin 24 de ore înainte, de luni până vineri, între orele 10.00 - 12.00. Programările făcute în afara acestui orar nu vor fi luate în considerare.

Pentru a face o programare, doritorii sunt rugați să trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook a Regiei (https://www.facebook.com/raedppCT), în care să precizeze numele și numărul sportivilor, numele părinților care îi vor însoți (dacă sportivii sunt minori), precum și data și ora la care se dorește accesul.

"Precizăm faptul că, în contextul actual, accesul nu se va mai face pe bază de legitimație. Astfel, pentru a putea desfășura sporturi extreme în interiorul parcului de distracții, sportivii trebuie să prezinte un act de identitate valabil. Minorii vor fi însoțiți de către părinte sau tutore legal", explică reprezentanții RAEDPP.

Accesul se face în două serii de câte 15 persoane, zilnic. Durata standard de acces în complexul de sporturi extreme este de trei ore pe serie. Prima serie are acces în parc între orele 9.00 și 12.00, astfel încât, între orele 12.00 și 15.00, acesta va fi închis pentru igienizare. Ulterior, între orele 15.00 și 18.00, intră a doua serie.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde