Absolvenții de studii superioare, așteptați la Bursa Locurilor de Muncă

426
Absolvenții de studii superioare, așteptați la Bursa Locurilor de Muncă - bursamunca-1508170696.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas doar câteva zile până la organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, de la campusul Universității "Ovidius". Evenimentul va avea loc, în data de 20 octombrie, începând cu ora 9.00. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), Adelina Vlad, până acum, au fost contactați 50 de agenți economici, din care doar 31 au confirmat participarea la eveniment. 


Aceștia pun la dispoziția șomerilor constănțeni 1.081 locuri de muncă, din care numai 27 le sunt rezervate persoanelor cu studii superioare și, în special, inginerilor în construcții civile, navale și IT.


Până joi seara, patronii care vor să participe la această acțiune vor putea comunica în scris oferta locurilor de muncă, completând formularul "Situația locurilor de muncă vacante". 


Reamintim că, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți de anul trecut, au fost disponibile 1.252 de locuri de muncă, din care 51 au fost rezervate celor cu studii superioare. 


Cele mai multe au fost oferite de Șantierul Naval Constanța, care a selectat, în vederea angajării, mai multe persoane, pentru funcțiile de lăcătuș construcții metalice și navale, tubulatori navali, electricieni nave, strungari sau ingineri nave. 


Ceilalți agenți economici participanți la eveniment le-au propus celor aflați în căutarea unui loc de muncă posturi de dulgheri, zidari, șoferi, cofetari-patiseri, recepționeri, economiști, casieri, agenți de publicitate, paznici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Septembrie 2017
Stire din Social : Luna viitoare, Bursa locurilor de muncă
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Social : Oferte de muncă pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.3716 secunde