Abonamente RATC la jumătate de preț pentru elevi, studenți și profesori

Marţi, 04 Septembrie 2018
338
Pentru a evita aglomerația cauzată de începerea anului școlar 2018 - 2019, conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun le recomandă constănțenilor să achiziționeze din timp abonamentele cu reducere de 50% pentru elevi, studenți, cadre didactice și nedidactice cu domiciliul în municipiul Constanța sau încadrate în unitățile de învațământ din municipiul Constanța.

Astfel, prețul abonamentului cu reducere de 50% este de 27,50 lei pentru o linie, 40 lei pentru două linii și 62,50 lei pe toate liniile. Abonamentele pot fi achiziționate de la toate chioșcurile de bilete RATC, pe baza certificatului de naștere sau a cărții de identitate a beneficiarului, a carnetului de elev sau student, ori a adeverinței eliberate de instituția de învățământ. Reducerea se aplică și pentru carnetele de elev vizate pentru anul școlar trecut.

De asemenea, în cazul minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani, este nevoie de consimțământul personal sau al părinților, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1844 secunde