A VENIT IARNA ÎN ROMÂNIA! Strat de zăpadă de 3 centimetri

376
A VENIT IARNA ÎN ROMÂNIA! Strat de zăpadă de 3 centimetri - ninsoarezapada95408200-1505998384.jpg
Ninsoare în Banat, în Munții Țarcu, din județul Caraș-Severin, acolo unde stratul de zăpadă a atins 3 centimetri după ce miercuri noapte temperaturile au coborât sub zero grade.


În Banat, la doar câțiva kilometri de Caransebeș, a nins, iar stratul de zăpadă atinge de trei centimetri, transmite caransebes.ro. Meteorologii au fost cei care au făcut anunțul, după ce au consemant la stația meteo Țarcu stratul de zăpadă.


Conform specialiștilor, nu este o noutate, întrucât stratul de omăt la mijlocul lunii septembrie a mai fost întâlnit și în anii precedenți.

Temperaturile sunt mai scăzute decât în mod obișnuit în aceste zile, dar nu mult sub cea de îngheț. Meteorologii au anuntat ca in zilele urmatoare temperaturile vor creste treptat dar nu vor mai depasi 22-25 de grade Celsius.

"A început să ningă miercuri seara, în jurul orei 20.30, și a nins toată noaptea încet. Ninge și acum în Munții Țarcu, iar pe vârf, stratul de zăpadă măsoară trei centimetri. Temperatura este minus 0,5 grade Celsius", a afirmat Patrick Chiroiu, meteorologul de serviciu de la stație meteo Țarcu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8545 secunde