A început deratizarea în municipiul Constanța

282

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța a reluat, în cursul zilei de astăzi, acțiunile de deratizare, atât de necesare mai ales în această perioadă în care menținerea igienei este vitală pentru sănătatea întregului oraș. Zilele acestea, vor fi amplasate momeli toxice în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății constănțenilor, conservării și protecției mediului înconjurător.

Momelile conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Acestea sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

"Pe această cale, constănțenii sunt rugați să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Totodată, se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente", transmit reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3823 secunde