A început deratizarea în Constanța!

186
A început deratizarea în Constanța! - fondcefaceti1405609840-1488802877.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Primăria municipiului Constanța demarează acțiunile de deratizare, pe domeniul public al municipiului, inclusiv în stațiunea Mamaia. Acestea se vor desfășura etapizat, în toată perioada sezonului estival.


Astfel, între 6 și 17 martie, 3.000 de momeli vor fi amplasate în toate cartierele municipiului. Acestea vor fi puse în crăpături, galerii, guri de canalizare, sau în stații de intoxicare, marcate și inscripționate corespunzător. Momelile conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile (Brodibleiu grupa III de toxicitate).


Stațiile de intoxicare vor fi amplasate în locuri inaccesibile populației. Totuși, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente, se interzice ridicarea momelilor de la locurile unde au fost amplasate.


De asemenea, reprezentanții Primăriei Constanța atenționează persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze activitățile de dezinsecție și deratizare ale imobilelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatori autorizați, concomitent cu acțiunile primăriei precum și ori de câte ori este necesar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4296 secunde