A început campania de dezinsecţie la Medgidia

173
A început campania de dezinsecţie la Medgidia - dezinsectie-1630517131.jpg
Primăria Municipiului Medgidia organizează în perioada 6 - 9 septembrie cea de-a cincea etapă a campaniei de dezinsecţie. În cadrul campaniei se vor desfăşura activităţi de dezinsecţie în vederea combaterii unor dăunători, ectoparaziţi (căpuşe, purici, păduchi), precum şi a insectelor vectoare şi de disconfort (ţânţari, muşte), prin stropire/pulverizare/ceaţă termică pe domeniul public din municipiul Medgidia.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, produsele utilizate nu pun în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor şi nu produc un impact negativ asupra mediului, făcând parte din grupa III de toxicitate. Deţinătorii familiilor de albine sunt rugaţi ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu.

Prima parte a acţiunii de deratizare, dezinsecţie şi delarvizare s-a desfăşurat în perioada 20-25 mai 2021 şi a vizat întregul municipiu Medgidia, a doua între 5-6, a treia în perioada 26 iulie - 2 august, iar ultima, între 16 - 23 august. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2344 secunde