"Cine așteaptă să se facă în două luni ce nu s-a făcut în 26 de ani…"

A fost reabilitat pasajul de la Tomis!

739
3

Articole de la același autor

Ani de zile, pasajul de la Tomis a fost doar o zonă din centrul municipiului evitată de trecători din cauza stării deplorabile în care se afla și a mirosurilor insuportabile. A mai fost renovat din când în când, a fost chiar și "centru comercial", dar, în cele din urmă, tot toaletă publică a ajuns. 


Autoritățile locale au reușit însă, în numai câteva săptămâni, să îl transforme. Treptele au fost refăcute, pereții au fost curățați, îndreptați și vopsiți, iar iluminatul a fost complet schimbat. 


Primarul Decebal Făgădău a publicat, pe pagina sa de Facebook, la sfârșitul săptămânii trecute, primele fotografii cu pasajul reabilitat. O mare parte din cititori îl felicită pe primar, ca și cum ar fi realizat ceva măreț, semn că așteptau de mult această schimbare. Sunt însă și persoane care consideră că un singur pasaj reabilitat nu este suficient pentru Constanța.


Fără să intre în polemici, Decebal Făgădău a anunțat că urmează și alte lucrări în municipiu. "Cine așteaptă să se facă în două luni ce nu s-a făcut în 26 de ani...", a încheiat primarul, lăsând loc de interpretări. 


Autorităție locale au gânduri mari cu pasajul de la Tomis, unde vor să amenajeze o expoziție cu fotografii realizate de artiști constănțeni mai puțin cunoscuți. În paralel, au fost demarate lucrări și la alte pasaje pietonale din oraș.


Comentează știrea

Constanteanul
22 august 2016
Pasajul reabilitat

Ce bine ca toti tiganii din zona se pot pisa si căca in pasajul reabilitat si chiar ar scoate in evidenta un cacat bine plasat! Schimbarea incepe din pasaj!

ANA
22 august 2016
PASAJ

FOARTE FRUMOS REABILITAT DAR ASEARA PE LA ORA 21,30 ERAU DOI BOSCHETARI DEJA INSTALATI.

Dorel
22 august 2016
Nota 10+

Înainte de alegerile locale am promis pe un forum Cuget Liber candidatului PSD că îi dau votul și aștept să: 1) renoveze "pișălăul" de la mag.Tomis. și să 2) rezolve și problema gurilor de canal de pe străzi, să le aducă la nivelul asfaltului. Prima problemă s-a rezolvat ,aștept și rezolvarea problemei nr.2. P.S. : Nu sunt fan PSD, am să votez pe viitor cu cel care se ține de treabă și face ceva pentru acest oraș lăsat în paragină de borfașul Mazăre și clica lui. Dacă am ocazia am să-l cinstesc cu o bere bună și rece pe acest primar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde