993 de furnizori vor acorda, anul acesta, servicii medicale în contract cu CJAS Constanța

264
993 de furnizori vor acorda, anul acesta, servicii medicale în contract cu CJAS Constanța - tomograf-1627911154.jpg

Articole de la același autor

Casa de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa a finalizat la data de 30 iulie, procesul de contractare pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale, tehnologii şi dispozitive asistive.

În urma sesiunii de contractare, au fost încheiate 993 de contracte de furnizare a serviciilor medicale, medicamente și dispozitive medicale, cu 40 de contracte mai multe decât cele aflate în derulare la 30 iulie.

„Precizăm că avem 53 de furnizori nou intrați în relație contractuală cu instituția noastră, dintre care 16 au încheiat contracte pentru furnizarea serviciilor medicale dentare, zece furnizori pentru furnizarea asistenței medicale ambulatorie de recuperare, reabilitare a sănătăţii, 11 pentru asistența medicală ambulatorie de specialitate, 12 furnizori pentru acordarea dispozitivelor medicale. De asemenea, alţi doi furnizori au încheiat contracte pentru transport sanitar neasistat, un furnizor pentru furnizarea de asistență medicală spitalicească. Menționăm că unitatea sanitară cu paturi nou intrat în contract va furniza servicii de monitorizare oncologică în sistem de spitalizare de zi”, a precizat Aurelia Drăgoi, purtătorul de cuvânt al CJAS. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3543 secunde