30 septembrie, ultima zi pentru plata taxelor și impozitelor

1181
30 septembrie, ultima zi pentru plata taxelor și impozitelor - ghiseu-1315342417.jpg
Constănțenii care nu și-au plătit taxele și impozitele pentru semestrul al doilea al anului în curs mai au la dispoziție numai trei săptămâni. Termenul scadent se împlinește la data de 30 septembrie 2011.
Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, Serviciul Public de Taxe și Impozite Constanța recomandă contribuabililor să achite la termen impozitele și taxele datorate pentru: clădiri, teren, habitat, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă și pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța.
Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv.
Plata impozitelor și taxelor locale se poate efectua atât la ghișeele instituției, la oficiile poștale din localitate, la ghișeele băncii Garanti sau pe Internet prin intermediul cardului bancar accesând site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Plata electronică".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3861 secunde