30 septembrie, ultima zi pentru plata impozitelor pe semestrul II

1170
1
30 septembrie, ultima zi pentru plata impozitelor pe semestrul II - taxe-1315298699.jpg
Termenul scadent pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente semestrului doi se împlinește la data de 30 septembrie 2011.
Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, Serviciul pentru Plata Impozitelor și Taxelor recomandă contribuabililor să achite la termen impozitele și/sau taxele datorate pentru: clădiri, teren, habitat, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă și pentru creșterea gradului de liniște și siguranță în derularea activităților economice în Constanța.
Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligațiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent și până la data stingerii sumei datorate inclusiv.
Plata impozitelor și taxelor locale se poate efectua atât la ghișeele instituției, la oficiile poștale din localitate, la ghișeele băncii Garanti sau pe Internet prin intermediul cardului bancar accesând site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Plata electronică" .


Comentează știrea

euroak
6 septembrie 2017
Impozit

Tiganii aia cu palate cu sau fara turnulete platesc si ei impozite? Am vazut de mai multe ori ca palatele nici nu figureaza in evidenta primariilor desi reprezinta o treime a imobilelor din multe localitati.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3926 secunde