Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată la Constanța

121
Ziua Internațională a Persoanelor  cu Dizabilități, marcată la Constanța - persoanecudizabilitati-1386007524.jpg

Articole de la același autor

În fiecare an, pe 3 decembrie este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități pentru a motiva populația să înțeleagă efectele dizabilităților și pentru a combate discriminarea. ONU dorește ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce privește integrarea persoanelor cu dizabilități. Astfel, Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii problemelor legate de dizabilitate și mobilizarea susținerii demnității, drepturilor și bunăstării persoanelor cu dizabilități.

Aproximativ 15% din populația lumii suferă de un handicap, conform unui raport al Organizației Mondiale a Sănătății. Oamenii cu dizabi-lități, mai ales cei cu probleme de comportament, sunt deseori marginalizați de ceilalți.

Cu această ocazie, AJCSPH Constanța invită toți partenerii care au susținut evenimentele promovate de-a lungul anului să ia parte la evenimentul susținut cu ocazia acestei zile ce va avea loc la sediul Fundației ARKA din strada Industrială nr.2 , începând cu ora 14,00. La festivitate și-au anunțat prezența printre cei invitați, directorul general al DJTS, Claudiu Teliceanu și directorul general al DGASPC, Petre Dinică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde