Vreți un corp tonifiat şi fără celulită? Body Shape Pro este soluția ideală!

340
Vreți un corp tonifiat şi fără celulită? Body Shape Pro este soluția ideală! - bodyshape2-1627304611.jpg

Articole de la același autor

Suntem în plină vară şi multe doamne şi domnişoare nu se simt încă pregătite să îşi etaleze corpul pe plajă. Fie că este vorba de celulită sau grăsimea acumulată inestetic, trebuie să ştiţi că rezolvarea este mai simplă ca niciodată.

Dacă ezitaţi să vă expuneţi la soare, trebuie să ştiţi că acum există în cabinetele de beauty tot felul de proceduri care vă pot ajuta să scăpaţi de câteva kilograme în plus sau să vă modelaţi silueta.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în înfrumuseţare, Body Shape Pro este tratamentul non-invaziv de remodelare corporală şi eliminare a celulitei, recunoscut la nivel mondial, datorită faptului că oferă rezultate încă de la primele şedinţe. Dacă vă întrebaţi cum este posibil acest lucru, trebuie să ştiţi că procedura are la bază patru tehnologii ce acţionează simultan: radiofrecvenţă, vacuum pulsat, role mecanice şi infraroşu.

„Procedurile nu au ca rezultat pierderea kilogramelor, ci mult mai important de atât: remodelarea corporală, tonifierea pielii şi scăderea circumferinţei în zonele tratate. Circulaţia sanguină este îmbunătăţită, limfa drenată, iar producţia de colagen stimulată. Se pot pierde până la 10 cm în circumferinţă, în decurs de câteva şedinţe”, ne-a explicat specialistul.

Cui se adresează tratamentele Body Shape Pro

Răspunsul este simplu: persoanelor care suferă de flascitate cutanată sau exces de piele cauzat mai ales de slăbirea bruscă, tuturor celor care se confruntă cu vergeturi, lipsă de tonus a pielii, celulită, retenţie de apă, grăsime localizată pe bărbie, guşă, braţe, abdomen, coapse, gambe, regiune fesieră.

Desigur, procedura poate fi efectuată şi de către persoanele care doresc să aibă o piele mai fermă. Fiecare sesiune durează între 20 de minute şi două ore. Timpii de tratament variază, însă, în funcţie de zona corpului care este tratată. Body Shape Pro oferă rezultate excelente în doar trei sesiuni, dar în general sunt recomandate minimum patru sesiuni pe an pentru a menţine rezultatele, au completat specialiştii clinicii.

Se spune că trupul unei femei care a născut îşi revine la forma iniţială în primul an de la naştere. Body Shape Pro ajută în acest sens, fiind o procedură tolerată perfect şi de proaspetele mămici care îşi doresc să intre, din nou, în hainele de dinainte de sarcină sau, de ce nu, în costumul de baie preferat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4987 secunde