VIRAL!!! Cum poți scoate 3.000 lei din BANCOMAT cu CARDUL DE SĂNĂTATE

2493
2
VIRAL!!! Cum poți scoate 3.000 lei din BANCOMAT cu CARDUL DE SĂNĂTATE - salvaeazatibanii-1430902305.jpg

Articole de la același autor

În ultimele zile, pe internet, au circulat tot felul de informații potrivit cărora românii ar fi încercat să bage în bancomat cardurile de sănătate. Un caz concret nu a fost confirmat, însă, de nicio bancă sau de reprezentanți ai Poliției.

"Mulți cred că sunt bani acolo și se duc să-i retragă. Nu știu că poate fi folosit doar în sistemul medical și merg la bancomat cu cardul de sănătate", a precizat Costel Lupașcu, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani pentru ziariștii din Botoșani.

Cea mai plauzibila explicație este însă ca oamenii care nu au fost suficient de bine informați au crezut ca acestea sunt atasate unui cont și pot retrage bani de la bancomat, sub forma unui credit. Banii ar fi variat intre 100 și 500 de euro, bani europeni, credeau posesorii cardului.

Comentează știrea

adi
6 mai 2015
mocangeala

Ce ne mai place mocangeala... Cum plm mah sa pui botu la asa ceva. Unii chiar isi merita soarta...

rodica
6 mai 2015
proiect

Și tu poți fi la fel de eficient ca orice alt om despre care ai citit sau ai auzit vreodată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde