Venele varicoase apar şi din cauza dietei sau a lipsei activităţii fizice

304
Venele varicoase apar şi din cauza dietei sau a lipsei activităţii fizice - vene-1633621760.jpg

Articole de la același autor

Venele varicoase sunt niște vene umflate, ridicate deasupra pielii, care ar putea fi moi și dureroase, și care, de obicei dau senzația de picioare obosite, dureroase, contractate și grele. În general, ele nu reprezintă nici un risc semnificativ pentru sănătate, deși ar putea fi deranjante și urâte la vedere. Aproximativ jumătate dintre oamenii de vârstă mijlocie au o formă oarecare de vene varicoase. Dieta defectuoasă, lipsa de activitate fizică și obezitatea pot împovăra venele, în timp ce femeile însărcinate sau cele care au dezechilibre hormonale sunt mult mai susceptibile la această afecțiune, precizează elytis.ro.

Alți factori de risc includ slăbiciunea genetică la vene sau la valvele acestora, boli de ficat, deficiențe nutritive, șezut sau statul în picioare timp îndelungat. Aceste vene inestetice pot fi eliminate pe cale medicală, dar și pe cale naturală. Iată câteva ingrediente care, amestecate, vă pot scăpa de venele varicoase. Aveți nevoie de câțiva căței de usturoi pisați, o jumătate de pahar de suc de portocale și o linguriță de ulei de măsline.

Combinați ingredientele și lăsați mixtura să stea la rece timp de 12 ore, înainte de a o folosi. Aplicați, apoi, mixtura cu mișcări circulare, masând până când este absorbită în piele. Înfășurați după aceea zona cu pricina, cu un prosop cald și țineți-o așa un sfert de oră. Repetați procedura zilnic, sau chiar de două ori pe zi și veți observa estomparea venelor varicoase încă din primele zile de tratament. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1673 secunde