UPDATE. DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ CONSTĂNȚEANĂ! A murit apreciatul medic Aurel Prună

73950
12
UPDATE. DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ CONSTĂNȚEANĂ! A murit apreciatul medic Aurel Prună - colaj-1502008233.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: "Domnul doctor a fost un om, un medic dăruit total profesiei ! A salvat viețile multor copii! A avut un drum greu dar drept în viață, fără compromisuri! Un mare iubitor al istoriei acestui neam! Dumnezeu să-l odihnească! A trecut în lumea drepților, la o zi după aniversarea a 65 de ani, aniversare care l-a prins pe patul de spital, în tratament intensiv", a declarat Carmen iulian Șeitan, asistentă medicală în blocul operator în care medicul specialist a lucrat peste 30 de ani !


Regretatul medic este depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va fi luni, la biserica de pe str. Izvor, pentru cei care vor să îi dea un ultim omagiu.



UPDATE: Foști pacienți, dar și colegi de breaslă ai profesionistului și-au prezentat condoleanțe familiei îndoliate.


"Îmi pare atât de rău, de fapt nici nu-mi vine să cred…"

"Un om deosebit, cu un profesionalism extraordinar!!! Dumnezeu să te odihnească domnule doctor Aurel Prună."

"Cu durere în suflet, evenimentele zilei m-au forțat să vă dau teribila știre de trecere la cele veșnice, a celui care a fost dr. Aurel Prună, SCJU -Constanța, secția Chirurgie și Ortopedie Pediatrică ! Va mulțumesc pentru compasiunea si solidaritatea arătată!", a menționat Iuliana Carmen Șeitan, asistent medical generalist SCJU Constanța



Dr. Aurel Prună, medic chirurg-ortoped pediatru, a încetat din viață. Specialistul a fost extrem de apreciat de constănțeni, care îl caracterizau ca fiind profesionist, amabil și foarte deschis.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate! 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Tasente Zoua
6 august 2017
Dr.Aurel Pruna

Am ramas muta...imi pare fff rau, era un medic profesionist, dar mai ales un om DEOSEBIT. Condoleante familiei.Dzeu sa va odihneasca-n pace,suflet bun!

constantean
6 august 2017
xxx

Dzeu sa-l ierte si sa-i fie tarana usoara!!! Eu nu l-am apreciat si nici nu l-am adorat, am dus odată un copil nou-nascut si s-a purtat mizerabil, dar asta nu mai are importanta - Sa-i fie somnul lin!!!

Boghiu Dorin
6 august 2017
Dumnezeu sa îl odihnească un mare om, păcat

Drum bun Dumnezeu sa te aibă în pază nu voi uita nici o dată cit bine ai făcut familiei mele

MARIA din Cogealac
6 august 2017
Dr. Pruna Aurel

Dumnezeu sa va aiba in paza ,sa aveti somn lin si sa ma ajutati de langa ingeri .Va multumesc ca m-ati salvat de mai multe ori ,dar regret ca pentru dumneavoastra nu ati putut face nimic . Condoleante familiei si regrete eterne!

Gabriela
6 august 2017
Un om și un medic deosebit

Dumnezeu să-l așeze alături de cei drepți ! Un om și un medic cu pasiune pentru ceea ce făcea ! O adevărata pierdere pentru lumea medicală !

VIOLETA
6 august 2017
UN MEDIC DEOSEBIT

Drum bun , Dumnezeu sa va aiba in paza.Un om bun ,un medic de exceptie,o adevarata pierdere in lumea medicala. Condoleante familiei si regrete eterne.

Padure Filip Andrei
7 august 2017
Dumnezeu sa il odihneasca in pace

Dumnezeu sa il ierte a fost un medic devotat pacientilor muncii si cauzei de a incerca cat mai multe vieti. Si eu am fost operat tot de acest doctor de o banala hernie inghinala , mare om cu o activitate rasunatoare .Sincere condodeante familiei si tuturor celor indurerati.

Adina
7 august 2017
Dr. Aurel Prună

Acum aproape 26 de ani am ajuns la dânsul cu o problema pe care o avea fetița mea. Doctorii pe care i-am consultat vorbeau de operație, dar Dl. doctor Prună mi-a dat indicații pentru a evita operația. Un doctor profesionist și un om de omenie. Sper sa fie în depărta domnului și să-i răsplătească faptele bune care le-a făcut.

Mari
8 august 2017
Comentariu

Dumnezeu sa i odihneasca,oameni deosebiti despre care nu vom mai vb,dupa un timp,exact ca si dr Pastila victorian

Mari
8 august 2017
Comentariu

Dumnezeu sa i odihneasca,oameni deosebiti despre care nu vom mai vb,dupa un timp,exact ca si dr Pastila victorian

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1994 secunde