Unde pot beneficia constănțenii de ecografii decontate

246
1
Unde pot beneficia constănțenii de ecografii decontate - undepotbeneficia-1415730357.jpg

Articole de la același autor

Durerea abdominală este cea mai frecventă cauză a prezentării în cabinetul medicului gastroenterolog. Explorarea medicală a acestora este absolut necesară, mai ales atunci când disconfortul se menține pe o perioadă îndelungată de timp. O procedură non-invazivă și nedureroasă pe care medicii o folosesc pentru un diagnostic rapid și exact este ecografia abdominală, necesară pentru excluderea bolilor grave sau chiar depistarea lor, în funcție de fiecare caz în parte.


Constănțenii care au nevoie de o diagnosticare corectă a afecțiunilor gastrointestinale, însă nu își permit costurile investigațiilor medicale pot apela la specialiștii Clinicii Gastromond, pentru ecografii decontate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Astfel, pe baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0770.255.914 și 0341.462.767, pacienții beneficiază de teste și consultații care pot determina o diagnosticare corectă.


Comentează știrea

felicia
12 noiembrie 2014
Cele mai noi locuri de munca!

Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5609 secunde