Uleiul de măsline şi lămâia vă revigorează organismul

292
Uleiul de măsline şi lămâia vă revigorează organismul - uleiuldemasline2-1634828051.jpg

Articole de la același autor

Doar ce v-aţi trezit din somn şi vă simţiţi epuizaţi, fără nici un pic de energie? Ştiţi ce pot face pentru sănătate o lingură de ulei de măsline şi lămâie? După cum bine ştiţi, în dieta mediteraneeană aveţi nevoie de ulei de măsline. Acesta îi oferă organismului acizii graşi esenţiali care vă ajută să luptaţi cu nivelul crescut de colesterol rău. În acelaşi timp, uleiul de măsline contribuie şi la detoxifierea organismului.

Grecii şi romanii numeau acest ulei „aurul lichid”, pentru că îi apreciau valoarea. Aşadar, n-ar trebui să vă lipsească din casă uleiul de măsline din alimentaţia zilnică. În primul rând, acesta este remediul ideal pentru combaterea constipaţiei, iar dacă adăugaţi lămâie peste uleiul de măsline, veţi obţine un adevărat lubrifiant pentru mucoasa digestivă şi veţi activa funcţiile ficatului şi ale colecistului.

Totodată, remediul preparat vă protejează din interior, elimină toxinele, purifică şi îngrijeşte organismul. În acest fel, sistemul digestiv va funcţiona mai bine şi va elimina resturile inutile. De precizat că uleiul de măsline este bogat în acizi graşi, elemente esenţiale pentru reactivarea circulaţiei şi scăderea nivelului colesterolului rău. În acelaşi timp, uleiul de măsline este un agent antiinflamator şi protector care, în combinaţie cu lămâia, îi oferă organismului şi vitamine. De aceea, medicii recomandă acest remediu nu numai pentru adulţi, ci şi pentru copii, ei putând să ia o linguriţă cu ulei de măsline şi trei picături de lămâie dimineaţa, la prima oră. Remediul trebuie consumat imediat după ce vă treziţi, chiar înainte de a face duş sau orice altceva. După o jumătate de oră, puteţi lua micul dejun. Veţi vedea cât de bine vă veţi simţi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5922 secunde