Uleiul de krill ne scade colesterolul
Articole de la același autor
De ce sunt riscante sarcinile pe un uter cicatricial
02 Februarie 2017
Bebeluș de opt luni, suspect de rujeolă, decedat la spital
10 Ianuarie 2017
O fetiță a murit și a înviat din nou. "Au fost momente în care ne gândeam că nu o mai găsim în viață"
17 Ianuarie 2017
Ce este peritonita și cum se manifestă boala
27 Decembrie 2016
Dacă până acum uleiul de pește era considerat cea mai bună sursă de acizi Omega-3, noile studii clinice au demonstrat că uleiul de krill este cea mai consistentă și sănătoasă sursă superioară de grăsimi polinesaturate. Mai mult, din cauza poluării apelor și a pericolului ridicat de contaminare a peștilor cu toxine (mercur, dioxină, PCB), cercetătorii recomandă din ce în ce mai mult uleiul de krill, înlocuind astfel uleiul clasic de pește din suplimentele omega-3.
În plus, uleiul de krill din Korill este singurul ulei marin ce conține fosfolipide ale acizilor Omega-3 care sunt solubile, fiind foarte ușor de absorbit de organism față de uleiurile de pește care nu se dizolvă în apă și se absorb cu mare dificultate, astfel doza necesară de ulei de pește este mult mai mare.
În plus, uleiul de krill din Korill este singurul ulei marin ce conține fosfolipide ale acizilor Omega-3 care sunt solubile, fiind foarte ușor de absorbit de organism față de uleiurile de pește care nu se dizolvă în apă și se absorb cu mare dificultate, astfel doza necesară de ulei de pește este mult mai mare.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Joi, 02 Februarie 2017
Miercuri, 01 Februarie 2017
Miercuri, 01 Februarie 2017
Miercuri, 01 Februarie 2017