Uleiul de krill ne scade colesterolul

226
Uleiul de krill ne scade colesterolul - uleiuldekrill-1486050878.jpg

Articole de la același autor

Dacă până acum uleiul de pește era considerat cea mai bună sursă de acizi Omega-3, noile studii clinice au demonstrat că uleiul de krill este cea mai consistentă și sănătoasă sursă superioară de grăsimi polinesaturate. Mai mult, din cauza poluării apelor și a pericolului ridicat de contaminare a peștilor cu toxine (mercur, dioxină, PCB), cercetătorii recomandă din ce în ce mai mult uleiul de krill, înlocuind astfel uleiul clasic de pește din suplimentele omega-3.

În plus, uleiul de krill din Korill este singurul ulei marin ce conține fosfolipide ale acizilor Omega-3 care sunt solubile, fiind foarte ușor de absorbit de organism față de uleiurile de pește care nu se dizolvă în apă și se absorb cu mare dificultate, astfel doza necesară de ulei de pește este mult mai mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1353 secunde