Uleiul de cocos şi argila vă fortifică părul

236
Uleiul de cocos şi argila vă fortifică părul - uleiuldecocos-1631711448.jpg

Articole de la același autor

Ştiaţi că argila, combinată cu uleiul de cocos vă poate ajuta în cazul unui păr deteriorat? În ziua de azi este foarte important să luaţi măsuri din timp pentru a vă revitaliza părul. În general, la baza acestei probleme stă expunerea constantă la substanţe chimice agresive, la razele soarelui, la poluare şi la mulţi alţi factori. Deşi sănătatea podoabei capilare depinde de dietă şi de stilul de viaţă al fiecăruia în parte, există diverse produse care vă pot ajuta să remediaţi probleme deranjante, precum deshidratarea sau vârfurile despicate.

În afara produselor pe care le găsiţi în comerţ, pentru păr, puteţi opta pentru un tratament cu argilă şi ulei de cocos, care au rolul de a reda vitalitatea şi luciul podoabei capilare. Desigur, puteţi profita de proprietăţile lor şi în stare naturală. Înainte de toate, însă, trebuie să ştiţi că ele au o mulţime de proprietăţi benefice asupra podoabei capilare.

De exemplu, spun specialiştii, argila este un produs natural folosit din ce în ce mai des în majoritatea spa-urilor, ca tratament pentru păr şi piele. Pe deasupra, conţine şi potasiu, bor, sulf, calciu şi alte elemente care, odată asimilate, pot îmbunătăţi aspectul pielii şi al părului. Uleiul de cocos este unul dintre cele mai populare produse cosmetice naturale, acesta având capacitatea de a fortifica părul şi de a preveni probleme ca mătreaţa şi psoriazisul scalpului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Cetățenești : Leacuri simple contra mătreții
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cu toamna în păr
Pagina a fost generata in 1.0485 secunde