Transpiraţiile nocturne nu sunt un motiv de panică

160
Transpiraţiile nocturne nu sunt un motiv de panică - transpiratii2-1631711419.jpg

Articole de la același autor

De cele mai multe ori, transpiraţiile nocturne apar din senin şi nu constituie motiv de panică. Mai rău este că, uneori, principalele cauze ale acesteia sunt greu de identificat. Este posibil să aveţi termostatul setat greşit, să dormiţi în pijamale groase sau să folosiţi pături prea călduroase. Alteori, ar putea fi un semn al unei probleme mai grave. Dacă aveţi această problemă des, este posibil, totuşi, să suferiţi de o boală.

Persoanele care suferă de această boală nu dorm bine noaptea, întrucât căile lor respiratorii sunt blocate, iar acest lucru restricţionează fluxul de aer, precizează dozadesanatate.ro. Incapacitatea de a respira este una dintre cauzele comune ale transpiraţiilor nocturne. În acelaşi timp, există şi alte simptome pe care le-aţi putea prezenta, dacă suferiţi de apnee, iar acestea sunt iritabilitatea, oboseala în timpul zilei, sforăitul sau durerile de cap.

Ca urmare, dacă observaţi unul sau mai multe dintre aceste simptome, împreună cu transpiraţiile nocturne, cel mai bine ar fi să discutaţi cu medicul. Dacă aveţi apnee obstructivă în somn, ar trebui să o trataţi înainte ca aceasta să provoace probleme mai mari, deoarece acestea ar putea include probleme cardiace sau diabet.

Soluţia pentru majoritatea oamenilor este utilizarea unui aparat care vă ajută să respiraţi în timpul nopţii. Acest lucru vă permite să dormiţi mai bine şi să scăpaţi de simptomele asociate. Nu în ultimul rând, trebuie să ştiţi că menopauza provoacă dezechilibre hormonale şi declanşează schimbări ale temperaturii corpului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1482 secunde