Ți-e poftă de dulce? Iată de ce boli ai putea să suferi

443
1
Ți-e poftă de dulce? Iată de ce boli ai putea să suferi - sugar-1432558375.jpg

Articole de la același autor

În ciuda campaniilor de pe internet care ne încurajează să renunțăm la zahăr, acesta tot face parte din dieta zilnică. Este un lucru îngrijorător, deoarece corpul nostru nu este făcut să ingereze o supradoză de zahăr, iar acesta contribuie la apariția multor boli, cum ar fi diabet, boli de inimă și cancer.

Problema este că zaharul creează dependență, cu cât mănânci mai multe dulciuri, cu atât vei vrea și mai multe.

Probleme cu tiroida

Semne: esti stresat, obosit si ai pofta de dulce toata ziua – toate acestea indica o tiroida lenesa, care cauzeaza oboseala. Tensiune in muschi – nu primesc energia de care au nevoie pentru a functiona – poate provoca dureri de cap.

Infectii fungice

Semne: nu trece ziua fara sa fi mancat paine sau ceva dulce. Daca ai urmat tratamente drastice cu antibiotic, asta duce la infectii fungice.

Menopauza sau perimenopauza

Semne: scade apetitul sexual, nu mai ai chef de nimic, ai insomnii, dureri de cap si esti obosita.

Supraincarcarea cu adrenalina

Semne: esti irascibil cand ti-e foame, te simti deseori stresat sau ametit. Gatul iti este uscat, ti-e sete tot timpul si urinezi frecvent, scrie pufosena.org.

Comentează știrea

rodica
25 mai 2015
proiect

De regulă, adevărații câștigători ai "loteriei vieții" nu sunt decât cu 2-3% mai eficienți decât cei care pierd. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0328 secunde