Testări GRATUITE ale glicemiei și tensiunii arteriale, în Policlinica 1 - Galerie FOTO

216

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, constănțenii își pot verifica GRATUIT tensiunea arterială și glicemia în cadrul Policlinicii 1, de la Spitalul Județean Constanța. 


În perioada 18 - 24 noiembrie, se desfășoară Festivalul Național al Șanselor Tale, ajuns la ediția a XIV-a, prilej cu care Școala Postliceală "George Emil Palade" și Spitalul Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" organizează acțiuni de educare și promovare a unui stil de viață sănătos. 


În contextul acestor acțiuni, începând de astăzi și până la finele săptămânii, în holul policlinicii a fost montat un stand, unde elevii școlii postliceale măsoară tensiunea arterială, determină glicemia capilară și chiar îi ajută cu sfaturi pe care înregistrează valori ridicate în urma analizelor. 


Inițiativa a fost apreciată de constănțenii testați astăzi, care au punctat că "azi tot ce ține de sănătate, costă bani!". Precizăm că, la un moment dat, chiar se făcuse coadă la standul tinerilor voluntari. La final, s-a constatat că a fost măsurată tensiunea arterială a aproximativ 140 de persoane și glicemia a aproximativ 100. Cei interesați se pot prezenta în Policlinica 1, zilele următoare, în cursul dimineții. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Testați-vă gratuit auzul
Pagina a fost generata in 0.3645 secunde