SUPERNANNY LA CONSTANȚA. Iată cum o puteți întâlni

274
SUPERNANNY LA CONSTANȚA. Iată cum o puteți întâlni - 6februariebbcentersupernanny-1360152436.jpg

Articole de la același autor

Află cum să fii un părinte mai bun! Vino, sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 10,00, la hotel Flora la seminarul ținut de Supernanny Irina Petrea. 

"Am urmărit cu drag emisiunile ei. Era nevoia de cunoaștere, de sfaturi autorizate, oferite de un psiholog. Oare sunt mamare care nu s-au inspirat din ideile propuse? Oare sunt mame care au privit anumite comportamente ale copiilor cu care interacționa Irina și nu le-au regăsit câteodată la copiii lor?

Ne-am gândit: este un rol sau este psihologul, Irina Petrea. De multe ori, Irina avea un rol. Dar, iat-o astăzi desprinzându-se de rol, pornind în lumea părinților pentru a-i ajuta să depășească anumite etape, oferind sfaturi argumentate cu exemple și noțiuni teoretice, fiind la rândul lor în cadrul campaniei UN PĂRINTE MAI BUN, care se derulează în toată țara.

Seminarul atinge toate punctele cheie ale EDUCAȚIEI PRIN IUBIRE, oferind încredere părinților arătându-le partea frumoasă a creșterii copiilor, ajutându-i să-și înțeleagă micuții, adolescenții și chiar tinerii.

A existat ecoul venirii Irinei Petrea în Constanța și am avut surpriza să aflăm că își doresc să participe la acest seminar, nu numai părinți, ci și familii care încă nu au copii", a afirmat Geta Diaconu, marketing manager Bebe Center

Seminarul se desfășoară sâmbătă, 16 februarie, între orele 10,00 – 15,00, la hotel Flora din Mamaia. Participarea este pe bază de invitație, care se va elibera la sediul Bebe Center Constanța, strada Negru Vodă, nr. 5, etajul 1, iar costul unei invitații este de 50 lei/persoană.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Liliana Tudose, număr de telefon 0746.587.456.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3549 secunde