Super desert de toamnă! Dovleac la cuptor, cu miere și nuci

Luni, 14 Octombrie 2019, 15:23
674
Chit că îl faci pe post de gustare între mese, aperitiv sau chiar și garnitură, măcar o dată să faci un dovleac copt toamna asta! 


1. Spală dovleacul în coajă, taie-l în jumătate și curăță-l de semințe. Feliază dovleacul după dorință.

2. Unge cu miere fiecare felie de dovleac și presară puțină scorțișoară (după gust). Așează feliile de dovleac pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptorul încins.

3. După 30 de minute, presară desupra nucă zdrobită și mai dă la cuptor alte 30-40 de minute sau până furculița pătrunde ușor în miezul de dovleac.

4. Servește dovleacul la cuptor cu miere și nuci imediat.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3215 secunde