Sorina Pintea: "Serviciile publice de ambulanță trebuie să funcționeze perfect"

179
Sorina Pintea:

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a participat aseară, la Complexul Europa, din Eforie Nord, la cea de-a doua ședință trimestrială a serviciilor publice de ambulanță și la Consiliul Național al Federației Naționale Sindicale "Ambulanța", ocazie cu care a discutat despre situația din acest domeniu și despre investițiile necesare, informează un comunicat de presă al MS.


În cadrul întâlnirilor avute cu reprezentanții serviciilor de ambulanță, ministrul Sănătății a declarat că știe situația în care se află serviciile publice de ambulanță.


"Din punctul meu de vedere serviciile publice de ambulanță trebuie să funcționeze perfect deoarece sunteți în prima linie. Cred că în acest moment sistemul de salarizare vă oferă ceea ce aveți nevoie. Dacă mai sunt probleme, acestea sunt false și înseamnă că legea nu este corect aplicată", a declarat Sorina Pintea.


Totodată, Sorina Pintea a mai subliniat că este nevoie de investiții în infrastructură, în reabilitarea sediilor și a parcărilor.
"Vă sfătuiesc să încheiați deja acorduri-cadru pentru ca atunci când vor exista fonduri suplimentare să poată fi urgent alocate", a precizat Pintea.


În context, ministrul Sorina Pintea a reiterat faptul că în prezent Departamentul pentru Situații de Urgență are în derulare o licitație pentru achiziția de ambulanțe noi pentru dotarea parcurilor auto. 


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.413 secunde