Scăpați de pungile de sub ochi cu remedii făcute în casă

213
Scăpați de pungile de sub ochi cu remedii făcute în casă - scapatidepungile-1630330714.jpg
Având în vedere agitația de zi cu zi a oamenilor, nu este de mirare că în anumite momente mulți se simt extenuați. Așa că, pe lângă odihnă și alimentație, este recomandat să acordați puțină atenție aspectului ochilor și tenului, folosind ingrediente la îndemână, cu efecte benefice.

Specialiștii spun că pentru ochii umflați de oboseală și așa-numitele pungi de sub ochi, tăiați câteva felii de castravete și puneți-le pe ochi. Stați întinși pe pat 15 minute și lăsați elementele nutritive să acționeze asupra pielii sensibile. Puteți face acest lucru și cu pliculețe cu ceai, în special cu cele de mușețel și de ceai verde, dar și cu felii de cartofi.

Toată lumea știe că hidratarea este esențială în orice condiție. Drept urmare, este indicat să beți des apă și să consumați sucuri proaspete de fructe și legume. Reduceți consumul de cafea și renunțați la băuturi alcoolice și fumat. Apoi, mâncați alimente bogate în vitamine, odihniți-vă mai mult și evitați să stați în lumină artificială, care obosește. Apoi, hidratați pielea din jurul ochilor cu ulei de jojoba, de susan, de măsline extravirgin, de migdale sau cu vitamina K la fiolă. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 August 2018
Stire din Diverse : Alimente care te hidratează vara
Pagina a fost generata in 0.2828 secunde