Săptămâna de conștientizare a creierului

309
Săptămâna de conștientizare a creierului - brain-1331546783.jpg
Începând de astăzi și până pe 18 martie se desfășoară o campanie globală cu scopul de a crește gradul de conștientizare publică despre progresul și beneficiile privind cercetarea creierului. În luna martie a fiecărui an, Săptămâna de Conștientizare a Creierului (Brain Awareness Week - BAW) unește eforturile depuse de organizațiile partenere din toată lumea într-o celebrare a creierului pentru oameni de toate vârstele.
În țara noastră se vor desfășura, săptămâna aceasta, numeroase activități de informare și promovare în centrele sociale ale Fundației Estuar din București, Ploiești, Giurgiu, Cluj și Botoșani.
Timp de o săptămână, în cele cinci orașe vor avea loc campanii stradale de informare asupra problemelor de sănătate mintală, workshopuri despre activitatea creierului și emoții, bolile psihice și disfuncționalități ale creierului. Totodată vor avea loc zilele porților deschise în centrele sociale, antrenamente cognitive pentru creier, ateliere recreative și proiecții de filme documentar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2352 secunde