Sanatoriul de la Mangalia, dotat cu aparatură unică în România

624
Sanatoriul de la Mangalia, dotat cu aparatură  unică în România - mangaliasanatoriubalnearfotoadi1-1329325447.jpg
Conducerea Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia are, de la sfârșitul anului trecut, un aparat de crioterapie cu ultrasunete. "Am achiziționat la finalul anului 2011 un aparat, unic în România, care este folosit, cu succes, în tratarea afecțiunilor neurologice, ortopedice, reumatologice, precum și în medicina sportivă", a declarat dr. Laura Condur, managerul sanatoriului.

Tot pe parcursul anului trecut, în perioada iunie – noiembrie 2011, unitatea medicală din Mangalia a fost evaluată în vederea certificării sistemului de management al calității în conformitate cu standardul de referință ISO. "În urma auditării, sanatoriul a obținut, în urmă cu câteva zile, certificatul ISO pentru activitățile de asistență spitalicească, precum balneofizioterapia și recuperarea medicală, pentru activitățile de asistență medicală specializată, cum ar fi radiologia sau imagistica, dar și pentru alte activități referitoare la sănătatea umană", a anunțat managerul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.

Cei care doresc să se trateze la unitatea sanitară din Mangalia se pot caza în hotelul cu confort sporit al sanatoriului și beneficiază de două baze de tratament, dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8767 secunde