Să ajutăm copiii cu diabet să zâmbească mai mult

187
Să ajutăm copiii cu diabet să zâmbească mai mult - saajutamcopiiicudiabet2-1495777411.jpg

Articole recomandate

Societatea Română de Diabet a demarat o campanie pentru achiziționarea de sisteme de monitorizare a glicemiei fără înțepături, pentru a ajuta copiii cu diabet să zâmbească mai mult. 


La această campanie, participă și voluntari activi ai Asociației Copiilor și Tinerilor cu Diabet din județul Constanța "Sweet Land". 


"«Act Today to Change Tomorrow» este o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu diabet tip 1 din România, prin care Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice își dorește să redea acestora o zi de mâine mai bună prin intermediul unor echipamente noi și mai puțin invazive. În prezent, la Brașov se desfășoară al 43-lea congres al societății. Congresul din acest an aduce împreună practicieni de diverse specialități medicale: diabetologi, endocrinologi, nutriționiști, specialiști de medicină internă, cardiologi, precum și importanți factori de decizie și lideri medicali de renume din domeniul diabetului și din domenii conexe, din întreaga lume", a declarat Liliana Moldoveanu, președinte "Sweet Land" Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6068 secunde