Recomandări pentru cardiaci pe timp de caniculă

243
1
Recomandări pentru cardiaci pe timp de caniculă - recomand-1436979348.jpg

Articole de la același autor

Pe timpul verii, mai ales la temperaturi foarte ridicate, cardiacii sunt cei mai predispuși riscului de accidente vasculare și infarct mio-cardic.

Din acest motiv, medicii cardiologi le recomandă acestora să își țină sub control ten-siunea arterială și să evite expunerea directă la soare la orele amiezii.

"Creșterea bruscă a temperaturii accentuează patologia venoasă. Astfel, trebuie monitorizată în permanență tensiunea arterială sau la un interval de cel puțin 14 zile. Tot din această perspectivă se modifică și necesarul de medicamente - există creșteri sau scăderi ale dozajului. Pacienții trebuie să consume 2 litri de apă pe zi, să facă dușuri răcoroase și să se adreseze medicului curant dacă apare disconfortul cardiac", a explicat dr. Luminița Matei, medic primar cardiolog, în cadrul centrului medical de gastro-eneterologie, hepatologie și endoscopie digestivă Gastromond. 

Comentează știrea

DANIELA
16 iulie 2015
OPERATORI PC

Fa-i pe cei din jurul tau sa se simta importanti. Renunta la obiceiul de a-i critica fie si din intentii "constuctive".VISEAZA!!TINTESTE!!!!PLANIFICA!!!ACTIONEAZA!!!!!!!!Cautam colaboratori part -time,se ofera training gratuit si contract de comision.Detalii la e-mail:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8933 secunde