Răsfăț de sărbători cu tratamente de înfrumusețare de la Iowemed

2395

Articole de la același autor

Centrul de Medicină Estetică și Funcțională Hera Body Care din cadrul Iowemed oferă pachete de înfrumusețare și anti-aging pentru o siluetă de vis. Lansarea ofertelor de iarnă va avea loc într-o atmosferă relaxantă la Librăria Cărturești din City Mall, astăzi, începând cu ora 15,30.

Specialiștii din cadrul Hera Body Care Constanța au pregătit o serie de oferte de iarnă pentru doamnele și domnișoarele care vor să aibă o siluetă de invidiat în perioada sărbătorilor. Pentru a prezenta aceste oferte, medicii le lansează acestora invitația de a discuta pe teme precum slăbire controlată medical și tratamentele de detoxifiere.

"Centrul de Medicină Estetică și Funcțională Hera din cadrul Clinicii Iowemed va lansa oferta de iarnă la tratamentele de înfrumusețare și întinerire. Cadrul în care se va face lansarea este unul relaxant, iar specialiștii vor răspunde tuturor întrebărilor doamnelor.

Mai mult, vom oferi sfaturi despre cum să rămână în formă, să fie strălucitoare, relaxate, încrezătoare, în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Temele dezbătute vor viza tehnici și tratamente anti-aging și slăbire controlată medical, prin tratarea cauzei și nu a efectelor, sfaturi de nutriție pentru controlul greutății și susținerea unui stil de viață sănătos.

Pe lângă toate acestea, ele vor putea participa automat la o tombolă surpriză", a pre-cizat Luiza Oprea, reprezentantul Iowemed.

Menținerea siluetei, mereu o provocare

Menținerea siluetei și a tonusului muscular reprezintă o provocare mai mare decât pierderea kilogramelor după o dietă, după proceduri anticelulitice și de detoxifiere și după mișcare. Reprezintă un proces îndelungat, multă disciplină și cumpătare. Statistic, s-a dovedit că 80% dintre persoanele supraponderale se îngrașă la loc după ce au slăbit.

În acest sens, specialiștii Hera Body Care au câteva sfaturi extrem de utile.

"Dietă sau stil de viață sănătos nu înseamnă inter-zicerea strictă a unor alimente. Aveți grijă la proporții (proteine, lipide, glucide) și la cantitate.

Conștientizați faptul că nu puteți relua stilul de viață adoptat în trecut și, mai ales, că trebuie să renunțați la obiceiul de a mânca fără să vă fie foame. Pe cât posibil, eliminați mâncărurile procesate și introduceți «micile plăceri» în cantități reduse și nu foarte frecvent.

Consumați multe lichide, în special apă, deoarece apa echilibrează și optimizează toate funcțiile organismului și elimină toxinele.

Respectarea meselor este esențială. Mare atenție la ora cinei, nu trebuie să depă-șească orele 18,00-19,00, deoarece consumul energetic scade spre sfârșitul zilei.

Pentru a reduce kilogramele în plus, trebuie să apelați la sfaturile și indicațiile unui nutriționist sau consultant în nutriție. Nu vă ghidați după diete promovate pe internet sau ținute de cunoștințe", a completat Luiza Oprea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.42 secunde