Radu Iordăchel a demisionat de la conducerea Institutului Cantacuzino

89
Radu Iordăchel a demisionat de la conducerea Institutului Cantacuzino - institutulcantacuzino-1412260445.jpg

Articole recomandate

Radu Iordăchel a demisionat, joi, de la conducerea Institutului Cantacuzino, după ce Guvernul a aprobat trecerea instituției din coordonarea Ministerului Sănătății la Ministerul Educației, a declarat ministrul Nicolae Bănicioiu, potrivit Mediafax.ro.
"Radu Iordăchel mi-a înaintat demisia în această dimineață. Institutul a fost trecut de la Ministerul Sănătății la Ministerul Educației, ca urmare a unei discuții mai vechi, din 2012. Atunci a existat și o ordonanță de urgență prin care toate institutele de cercetare treceau în subordinea Ministerului Educației. Institutul a fost trecut acum la Ministerul Educației pentru reorganizare. De fapt, se fac acești pași pentru ștergerea datoriilor, cel puțin cele de la ANAF, care au ajuns la cote foarte mari", a spus Bănicioiu, după ce a participat la evenimentul organizat de Institutul Clinic Fundeni, cu ocazia împlinirii a 55 de ani de funcționare.
Ministrul Sănătății a precizat că datoriile institutului la Agenția Națională de Administrare Fiscală sunt în jur de 11 milioane de lei.
Bănicioiu a mai spus că trebuie stabilit un nou management la Institutului Cantacuzino, în prezent fiind căutat un profesionist care "să înțeleagă atât partea de cercetare, cât și cea de producție". Bănicioiu a precizat că alături de institut va fi în continuare comisia interministerială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Sănătate : Anchetă penală la Cantacuzino
Pagina a fost generata in 0.3568 secunde