Propunerile privind Legea sănătății, publicate pe internet

330
1
Ministerul Sănătății va posta, săptămâna aceasta, pe pagina de internet a instituției, programul dezbaterilor privind noul proiect legislativ de organizare și funcționare a sistemului sanitar. În perioada următoare vor avea loc și consultările pentru revizuirea pachetului de servicii de bază acordat asiguraților, informează Ministerul Sănătății.
Potrivit unui comunicat de presă al instituției, la discuții vor participa atât profesioniști ai sistemului sanitar, cât și reprezentanți ai societății civile. "Având în vedere importanța socială a acestor reglementări, precum și interesul manifestat de toate structurile sociale, considerăm necesară implicarea în dezbateri a profesioniștilor din medicină, dar și a reprezentanților societății civile. În acest fel sperăm să reglementăm dezechilibrul financiar din sistemul sanitar și nivelul nesatisfăcător al calității serviciilor medicale", a declarat dr. Vasile Cepoi, secretar de stat în Ministerul Sănătății.
Programul dezbaterilor va fi publicat pe pagina de internet a instituției, www.ms.ro, până miercuri, 25 ianuarie.
Autoritățile din domeniu au mai decis să posteze, tot pe același site, toate propunerile rezultate din dezbateri. "Ministerul Sănătății va informa periodic cetățenii, prin mijloacele de informare media, asupra derulării procesului de elaborare a legii", se mai arată în comunicat.


Comentează știrea

Drew Brees Jersey
13 august 2014

Accompanying the book is a DVD that contains segments from all the interviews intercut with examples of the interactions under [url=http://www.welovenorthcoteroad.com/news.asp]Drew Brees Jersey[/url] Drew Brees Jersey

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8837 secunde