Primul medic constănțean în fruntea Societății Române de Endoscopie Digestivă

1072
3
Primul medic constănțean în fruntea Societății Române de Endoscopie Digestivă - dreugendumitru16-1374504647.jpg

Articole de la același autor

Premieră în lumea medicală constănțeană! Medicul gastro-enterolog conf. Dr. Eugen Dumitru, medic în cadrul Clinicii Gastromond a preluat funcția de președinte al Societății Române de Endoscopie Digestivă. 

Acesta a declarat, pentru Cuget Liber că timp de doi ani de acum înainte va susține demersurile instituției de a veni în întâmpinarea pacienților cu boli hepatice pentru a reduce numărul celor care, din lipsa educației medicale și a informațiilor corecte, nu ajung în timp util la medicul specialist.

De altfel, în cadrul clinicii Gastromond, primul centru medical de gastroenterologie, hepatologie și endoscopie digestivă din Constanța, o întreagă echipă medicală de medici specializați în gastroen-terologie și medicină internă se află sub îndrumarea dr. Dumitru.

Comentează știrea

do
23 iulie 2013
rusine

"din lipsa educației medicale și a informațiilor corecte, nu ajung în timp util la medicul specialist."-dar cand ajung din timp dar nu se pune diagnosticul corect cine raspunde d-nule conf.Dumitru? oare cum e posibil sa ocupe aceasta functie? sa intelegem ca e cel mai bun?rusine. acest articol face reclama clinicii d-nului conf.

vrajeala
6 septembrie 2013
de ce refuzi pacientii

Am fost trimisa cu bilet de trimitere la Domnul Doctor Dumitru in spitalul judetean,pentru boala hepatica. Si m-a respins, mi-a raspuns nu aici ci la cabinetul particular la Gastromed,adica numai banii va plac.Doar sa se arate populatiei ca are functie si clinica??? Ok,trebuia sa puna plata de consultatie si in spital nu sa umileasca clientii,m-am simptit foarte umilita,incat era sa plang,dupa ce am si asteptat ceva mai mult timp??? Nici unde in oricare clinica sau spital in afara Romaniei nu te trateaza ca pe un animal,numai in Romania,cei mai specialisti si cine le mai da si diploma de medici conferentiari la astfel de macelari,chiar ca nu gresesc. Dar asta este Romania cu cei mai buni macelari. Cica medici conferentiari,un medic conferentiar nu isi respinge clientul,domnule Doctor DUMITRU daca chiar ai invatat medicina sau daca vrei sa ii areti ca sti medicna si vrei sa-l informezi,chiar si pe strada cand cade omul esti obligat sa ajuti si dai primul ajutor,daca chiar esti medic cu adevarat!!sau cine stie spaga si diplome cumparate. Nu mai pot castiga increderea medicilor romani,asa ca am ales calea din afara. Corect acest articol mai mult pentru reclama!! NU si seriozitate.

anca
30 iunie 2015
in continuare la fel

Exact aceeasi problema am avut-o si eu cu acest minunat doctor. M-am dus la spital sa fac o programare si am fost trimisa de asistenta dansului la cabinetul privat fara nicio explicatie, fara nimic. Nici sa nu mai aud de titluri universitare. Toti folosesc spitalul si tot ce au la indemana ca si cum le-ar apartine lor, nu pacientilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3952 secunde