Peste 117.000 lei au fost strânși la București pentru renovarea secției de Terapie intensivă nou-născuți Constanța

139
Peste 117.000 lei au fost strânși la București pentru renovarea secției de Terapie intensivă nou-născuți Constanța - renovare-1530524828.jpg

Articole de la același autor

Weekend-ul acesta, peste 117.000 de lei s-au strâns în cadrul competiției "Swimathon" București, organizată la Bazinul Olimpic Dinamo, pentru renovarea și modernizarea Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență Constanța. În total, peste 740 de donatori și voluntari s-au implicat în această acțiune: 30 de înotători s-au aliniat pentru startul competiției, cu misiunea de a strânge fonduri pentru proiect, iar peste 700 de persoane au făcut donații. 


Din echipele care au înotat pentru cauza secției de la Constanța au făcut parte dr. Cătălin Cârtstoveanu, șef Secție Terapie intensivă nou-născuți, Spitalul Marie Curie București, care a participat alături de fiul lui, dr. Livia Frățiman, șef Secție neonatologie, Spitalul Județean Constanța, voluntari de la asociațiile "Dăruiește Aripi" și "Inima Copiilor" etc. 


Banii strânși la "Swimathon", prin donațiile mobilizate de partenerii proiectului de la Constanța și echipele participante se vor adăuga investiției de 1,1 milioane de euro, anunțată de Fundația Vodafone România la conferința anuală Connecting for Good. Suma investită de fundație va asigura cea mai mare parte a bugetului de 1,5 milioane de euro, estimat pentru lucrările de renovare și modernizare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde