Patru cazuri de TBC depistate în liceele constănțene

421
2
Patru cazuri de TBC au fost depistate în ultimele zile în două dintre liceele constănțene. Direcția Județeană de Sănătate Publică Constanța a luat măsuri de dezinsecție a unităților școlare încă din 16 octombrie la A.I. Cuza (fostul Navrom), iar în cursul zilei de astăzi și la Liceul "Ovidius", unde au fost suspendate orele de curs începând cu ora 13:00.

"O echipă a Direcției de Sănătate Publică s-a deplasat astăzi la Liceul "Ovidius" unde s-a și confirmat un caz de îmbolnăvire, care este internat. Tot astăzi s-a realizat și dezinsecția unității școlare. Alte patru cazuri de la Liceul "Navrom" au fost suspecte, doar trei fiind confirmate. La ambele unități școlare s-a dispus testarea elevilor și a cadrelor didactice", a declarat pentru Cuget Liber, Constantin Dina, director al Direcției de Sănătate Publică Constanța.



Comentează știrea

un parinte
19 octombrie 2012
evul mediu?

este al patrulea caz din liceu, dar celelalte au fost musamalizate. astazi s-au facut cursuri in clasa unde invata eleva bolnava. elevii nu au fost trimisi la testare. la toalete NU exista sapun sau hartie igienica. tbc si hepatita A sunt boli ale mizeriei. ne miram ca suntem pe primul loc la tbc in europa cand conditiile in care invata elevii sunt de evul mediu???

un parinte
19 octombrie 2012
evul mediu?

e vorba de liceul ovidius....

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Octombrie 2012
Stire din Sănătate : Caz de TBC la Liceul "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.3854 secunde