PĂRINȚII REACȚIONEAZĂ DUR, DUPĂ IMAGINEA SURPRINSĂ DE O MĂMICĂ / "Așa se doarme în spitalele de copii!"

6604
2
PĂRINȚII REACȚIONEAZĂ DUR, DUPĂ IMAGINEA SURPRINSĂ DE O MĂMICĂ /

Articole recomandate

Atunci când ajungi într-un spital de copii, te gândești la condițiile în care cel mic va fi internat. Contrar așteptărilor unui părinte care vrea tot ce este mai bun pentru copilul său, mai ales în situații de boală, cele mai multe dintre spitale nu oferă deloc condiții optime de internare. Imaginea atașată a devenit virală și a creat un val de revoltă pe rețelele de socializare:


"Așa se doarme în spitalele de copii, în spitalul renumit "Marie Curie"! Țară de rahat, și pentru copiii care au peste 3 ani se mai plătește si spitalizare 15 lei pt mama, pentru ce știți să cereți banii ăștia?!", se întreabă, retoric, Alexandra S., autoarea postării.


Comentariile acide nu au încetat să apară:


"Chiar că un spital de tot râsul! Am fost de curând pentru o ecografie la șold la bebeluși...și ce credeți că-mi zice? Aaa...nu prea se fac la noi iar dacă se fac durează. Și am întrebat-o cum adică durează, mai exact ...Păi trebuie să va internați cu copilul o zi poate două! Poftim???? Cred că nu sunteți întregi dacă trebuie să mă internez pentru o eco. Toate clinicile mă trimeteau la renumitul Marie Curie...și am fost și m -am convins. Un spital de tot râsul (...) Și iar...altă problemă, au aparatul stricat. Nu știu ce ne-am face fără clinicile astea private...", este comentariul unei alte mămici. 




"Păcat de așa ceva nu se ocupa parlamentarii au treburi mai " importante" cum ar fi grațierea penalilor!!!", este răspunsul altei mămici. 


"Când am fost internată cu Ralu cu adenovirus la Grigore Alexandrescu la fel am fost 7 zile... pe un tamburel din acela mic fără spătar...sa te apropii de toalete sau de băi era groaznic... am plecat cu dureri de spate groaznice, cel puțin 2 zile nu am dormit deloc că o păzeam pe Ralu..."


"Din păcate stiu cum este, am trecut și eu prin așa ceva...Dar asta este ROMÂNIA noastră....ne chinuim pentru copii noștri"


Comentează știrea

unu'
31 ianuarie 2017
evident...

in ultimii 3-5 ani , sunt mariri de salarii in sanatate si educatie... unde se duc banii? IN SALARII.... se vede ceva in comportamentul bugetarilor ? ABSOLUT NIMIC... aceeasi indiferenta fata de pacienti, nesimtire,ignoranta, acelasi jeg in spitale... stiti ce buget are sanatatea anual? IMENS... asa cum spunea intr-un articol un medic cinstit ( mai sunt si din acestia) bugetul ar fi arhisufucient, daca nu s-ar fura la greu... cati penali in halate albe au ajuns la inchisoare in ultimii 3 ani ???

i
31 ianuarie 2017
Stimate domn

Si cam ce ar trebui sa faca medicul caruia i s.a marit salariul cu 200 de lei? Sa aduca paturi de acasa pentru parinti?Pentru a se modifica atitudinea medicilor trebuie sa se mareasca si numarul acestora,degeaba primeste 200 de lei in plus daca face si 20 de consultatii in plus...dar asta e atitudinea romaneasca doar sa cerem...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8443 secunde