PANICĂ PRINTRE MĂMICI / BOALA DIAREICĂ ACUTĂ FACE RAVAGII LA CONSTANȚA. Copiii sunt cei mai afectați

10579
PANICĂ PRINTRE MĂMICI / BOALA DIAREICĂ ACUTĂ FACE RAVAGII LA CONSTANȚA. Copiii sunt cei mai afectați - 3337a3c31ebcc50989297a8cf95c3720-1467110930.jpg
Zeci de persoane, inclusiv copii, s-au prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase, Constanța, cu semne de boală diareică infecțioasă acută. Situația a creat panică în rândul părinților, ai căror copii au ajuns la spital cu vomă, diaree și deshidratare severă. 


Copiii sunt predispuși în a face această afecțiune, mai ales cei din colectivități, afecțiunea fiind cauzată de igiena precară, dar și de alterarea cu ușurință a alimentelor, din cauza căldurii excesive. 


Directorul Spitalului de Boli Infecțioase, Stela Halichidis, ne-a confirmat că în fiecare an, vara, spitalul se confruntă cu numeroase cazuri de persoane cu această afecțiune și de fiecare dată, mai mult de jumătate dintre acestea necesită internare.


"În perioada 06 iunie – 12 iunie au fost diagnosticate în serviciul de boli infecțioase un număr de 47 cazuri de boală diareică acută, din care au fost internate 28 cazuri", a declarat dr. Stela Halichidis.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6848 secunde