Pacientele cu endometrioză și-au dat întâlnire cu medicii de la Euromaterna

788

Articole de la același autor

Prima întâlnire din acest an "Eu și Endo", parte a proiectului "Eu și Endometrioza" a avut loc astăzi, în colaborare cu Spitalul Euromaterna și a fost dedicată pacientelor diagnosticate cu endometrioză.

Cu această ocazie, femeile au avut ocazia să adreseze întrebări pe această temă medicilor invitați, care au înțeles necesitatea conștientizării endometriozei în rândul pacientelor de toate vârstele.

Este vorba despre dr. Coralia Ștefănescu, medic primar obstetrică-ginecologie, cu supra- specializare în Medicina Materno-Fetală și Tratamentul infertilității de cuplu/reproducere asistată, doctor în științe medicale și coordonator al departamentului de Medicină Materno-Fetal și dr. Virginia Șerbu, medic primar Obstetrică - Ginecologie, cu competențe în Ultrasonografie, Obstetrică, Ginecologie și Histeroscopie, supra-specializare în Tratamentul Infertilității și Tehnici de Reproducere Umană Asistată.

La acest moment, afecțiunea vizează aproape 180 de milioane de femei din întreaga lume, dintre care peste 500.000 sunt numai la noi în țară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5645 secunde