Organizația Rotary Internațional va avea o nouă conducere

273
Organizația Rotary Internațional va avea o nouă conducere - wh4prgb-1403708977.jpg

Articole de la același autor

Organizația ROTARY INTERNATIONAL România – Republica Moldova va avea, începând din luna iulie, un Guvernator constănțean. Doctorul Petre Diculescu va prelua mandatul de la actualul Guvernator, timișoreanul Marian Mocan.

Ceremonia oficială se va derula sâmbătă, 28 iunie, la Hotelului Iaki din stațiunea Mamaia. Totodată va avea loc și schimbul de mandate al președinților cluburilor rotariene constănțene.

ROTARY INTERNATIONAL este prima organizație creată pentru a servi voluntar comunitatea în mijlocul căreia acționează și este compusă din peste 34.000 de cluburi în mai mult de 200 de țări și arii geografice, ai cărei peste 1.2 milioane de membri formează o rețea globală de lideri de comunități, profesiuni sau de afaceri, care își dedică timpul și talentele servirii comunității lor, în spiritul valorilor etice înalte și al bunei înțelegeri.

La nivelul țării noastre și al Republicii Moldova, organizația numără în prezent peste 3000 de rotarieni și 113 cluburi. În prezent, se derulează proiecte destinate comunităților locale care depășesc valoarea de opt milioane de dolari. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Economie : UNSAR și-a ales noua conducere
Vineri, 04 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : CSM își alege azi noua conducere
Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde