O singură plantă, beneficii numeroase

375
O singură plantă, beneficii numeroase - glbenelecalendulaofficinalis-1416492616.jpg

Articole de la același autor

Prin consumul de ceai de galbenele se pot trata ulcerul gastric si infectiile cavitatii bucale si ale gatului, in acelasi timp fiind imbunatatita digestia prin stimularea bilei. De asemenea, ceaiul de galbenele previne aparitia crampelor menstruale, a bolilor hepatice si a constipatiei. Ceaiul de galbenele are si proprietati antiinflamatorii si antispasmice, fiind folosit si in tratarea vanatailor, a ranilor, a eczemelor, a bolilor pielii, a hemoroizilor si a arsurilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Consultații stomatologice GRATUITE
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Când se operează alunițele
Pagina a fost generata in 1.4573 secunde