Număr mare de solicitări la Ambulanță. "Ne temem să nu înceapă să ne pice vreo planetară sau ambreiajul la mașini"

1300
1
Număr mare de solicitări la Ambulanță.

Articole de la același autor

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) muncesc la foc continuu. Zi de zi, oră de oră, cele 60 de ambulanțe de care dispun în tot județul se deplasează de la o solicitare la alta, motiv pentru care reprezentanții SAJ se tem ca nu cumva mașinile să cedeze. 


"Echipajele sunt obosite, iar mașinile merg atât de mult pe vremea aceasta, încât nu este exclus să începem să avem probleme cu ele și să ne pice vreo planetară sau ambreiajele. Atât în județ, cât și în oraș se pătrunde foarte greu pe anumite porțiuni și din această cauză există deja și întârzieri, pentru că nu avem cum să ajungem foarte repede la solicitări", a declarat directorul medical al SAJ, dr. Ionuț Cealera. 


În plus, numărul de apeluri se menține în continuare foarte mare, iar în afară de acest aspect, mai există o problemă: nu toți medicii de familie și-au reluat activitatea. "Unii dintre ei nu s-au întors la muncă, alții nu au reușit să ajungă din cauza drumurilor închise, așa că cei mai mulți bolnavi sunt ajutați de noi sau de UPU ", a mai spus directorul medical al SAJ. 


Comentează știrea

jj
12 ianuarie 2017
jj

Jos palaria pentru echipajele de pe ambulante! Lumea e din ce in ce mai nerecunoscatoare pentru oamenii de care poate intr-o zi vor avea nevoie. Macar sa le facem loc in trafic sau sa parcheze.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde