Medic de la Spitalul Județean Constanța, ÎN FRUNTEA BOARD-ULUI EUROPEAN DE CHIRURGIE Oro-Maxilo-Facială

Miercuri, 22 Martie 2017
1219
Conf. Dr. Adrian Creangă a fost ales luna aceasta vicepreședintele Board-ului European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială.


Alegerile au avut loc pe 4 martie a.c, la Bruxelles, în cadrul ședinței anuale a Board-ului European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a Uniunii Europene a medicilor specialisti (UEMS). 


Board-ul European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială se ocupă de aspectele profesionale ale specialității de Chirurgie OMF, organizând inclusiv evaluarea candidaților în vederea obținerii diplomei europene de medic specialist în chirurgie OMF. 


În cadrul acestui Board European, fiecare țară are doi delegați, România fiind reprezentată de Conf. Univ. Dr. Adrian Creangă și prof. Univ Dr. Alexandru Bucur. Conf. Univ. Dr. Adrian Creangă face parte din acest for de aproximativ 10 ani, inițial a avut statutul de observator (până la momentul aderării), ulterior devenind membru delegat. Din 2012, Conf. Univ. Dr. Adrian Creangă a făcut partedin comisia de evaluare a Boardului-ul European de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială iar la începutul acestei luni, medicul constănțean a fost ales vicepreședinteal Board –ului. Următoarea evaluare urmează să fie organizată în anul 2019, în Germania


Pagina a fost generata in 0.4484 secunde